Om

Mit navn er Thomas de Oliveira, og jeg bor i København, men er født og opvokset i Vendsyssel. Min mor er brasiliansk – derfor mit eksotiske efternavn. Min far er dansk.

Jeg startede de Oliveira Talkshow i 2010, hvor jeg med min telefon interviewede statsminister Lars Løkke Rasmussen. Herefter er det blevet til mange flere interviews med kendte personligheder indenfor politik, iværksætteri og samfund.

Min historie

Er på mange måder anderledes end de flestes. Jeg er opvokset med omsorgssvigt, og har det meste af min skoletid gået i en specialklasse. Jeg har boet i to forskellige plejefamilier og på to institutioner.

I bare en alder af 10 år oplevede jeg døden meget tæt på, da jeg kyssede min farmor farvel, mens hun lå død i sengen. 14 dage senere fik jeg beskeden om, at min far var fundet død efter et halvt års forsvunden.

Men trods min kaotiske barndom har jeg altid haft en ekstrem viljestyrke. Min første virksomhed startede jeg som 13-årig (se presseomtale længere nede), og jeg tog i en meget ung alder til København helt alene. Her deltog jeg i iværksættermesser, og interviewede kendte politikere og skuespillere.

Jeg har altid været meget glad for at formidle, og det er hele essensen bag de Oliveira Talkshow.

Læs et uddrag fra min kommende selvbiografi her – bog uddrag.

Presseomtale

Læs artiklen på Familie Journal her –
Nu vil han hjælpe andre unge: Thomas havde alle odds imod sig

Læs artiklen på TV2 Finans her – Thomas blev direktør som 14-årig
Læs artiklen på TV2 nyhederne her –
Unge tjener kassen på egne firmaer
I 2011 mødte jeg Lars Larsen til en snak om iværksætteri på skoleskemaet
– læs omtalen i Børsen her – Iværksætteri skal på skoleskemaet
Artikel i Nordjyske fra mit praktik omhold hos Mogens Langballe Nørgaard
Forside på Vendelbo Posten
Artikel i Vendelbo Posten
Artikel i Nordjyske